top image

Provedi Školsku Godinu u Inostranstvu Naši Programi

IZBOR ZEMALJA NAŠI PROGRAMI ISKUSTVO UČENIKA PRIJAVA STIPENDIJE SAVETI ZA RODITELJE GALERIJA

 

Tokom proteklih 6 decenija više od 250.000 učesnika prošlo je naš međunarodni program interkulturalnog obrazovanja.

YFU školovanje u inostranstvu jedinstvena je i neponovljiva životna prilika i želimo vam dati priliku da doživite ovo jedinstveno iskustvo u učenju.

U okviru svoje neprofitne mreže, YFU ima nacionalne organizacije koje se nalaze u više od 50 zemalja širom sveta, a svaka organizacija ima svoj program formalnog i neformalnog obrazovanja za koji se možete opredeliti.

Oni se kreću od kraćih mesečnih i tromesečnih programa do polugodišnjeg i godišnjeg programa kulturne razmene. Neke zemlje nude interesantne tematske programe, vezane za sport, muziku, umetnost, volontiranje i druge aktivnosti.

Iskustvo YFU kulturne razmene uči mlade, ali i odrasle osobe o dinamičnom i raznolikom svetu u kom živimo. Mladi ljudi mogu potražiti i izabrati kulturnu razmenu kao avanturu i upoznavanje nepoznatog, ili samo kao priliku za učenje stranog jezika, ali na kraju dobiju nešto više od toga, jedno neponovljivo i jedinstveno životno iskustvo i novi pogled na svet oko sebe. Učesnici programa rastu i razvijaju se tokom godine kulturne razmene, postaju nezavisniji i zreliji, gledajući svet iz nove perspektive.

Koliko god da učite o novim kulturama i drugim ljudima, ujedno saznajete više i o kulturi iz koje potičete, o sebi. Lični razvoj i samospoznaja su ključne prednosti i benefiti YFU programa!

Prijavi se putem kratke kontakt forme i očekuj naš poziv!