top image

Provedi Školsku Godinu u Inostranstvu

IZBOR ZEMALJA NAŠI PROGRAMI ISKUSTVO UČENIKA PRIJAVA STIPENDIJE SAVETI ZA RODITELJE GALERIJA

 

Postani deo YFU globalne porodice

Školovanje u inostranstvu je prilika da steknete globalno razumevanje i perspektivu, produbljujući svoje razumevanje drugih kultura i običaja.

Čak i naizgled obični i jednostavni delovi svakodnevnog života, kao što su obroci i prevoz do škole, izazov su u novom, nepoznatom okruženju. Izazovi vam pružaju novo iskustvo u učenju koje razvija vredne životne veštine, kao što su bolje odlučivanje, brže prilagođavanje i rešavanje konflikata. Tokom godine kulturne razmene razvijate poverenje, razumevanje i različite socijalne veštine, saznajete više o sebi dok ostavljate svoj trag u drugom delu sveta.

Učešćem u YFU-a programu, postajete i deo globalne YFU porodice, sa velikim brojem članova širom sveta.

Upoznajte novi prostor i otkrijte nove stvari o sebi, naučite novi jezik, ispunite neočekivano i osvojite nepoznato.

Programi kulturne razmene YFU-a osmišljen je za one koji su otvoreni za otkrivanje i shvatanje da postoji više načina življenja, za one koji su spremni da postavljaju izazovna pitanja o sebi i da uče nove stvari.

Podižite svoje samopouzdanje i vežbajte snalažljivost. Postanite bolji donosioci odluka, rešite probleme i steknite veštine za rešavanje konflikata. Povećajte toleranciju na rizik i prilagodljivost u suočavanju sa novim izazovima!