top imageKONKURS ZA UČEŠĆE U YFU PROGRAMU ŠKOLSKE 2022/23 JE OTVOREN!


PRIJAVE ZA UČEŠĆE U YFU PROGRAMU ŠKOLSKE 2020/21

 

Konkurs za učešće u YFU programu je otvoren. Rok za prijave za učešće u našim programima za školsku 2022/23 godinu ističe: 15. decembra, ali najbolje je da se prijavite ODMAH, kako bi ste imali više mogućnosti da birate datum selekcije (intervju i testiranje kandidata) i kako bi imali više mogućnosti za izbor zemlje jer je broj mesta po zemlji ograničen. Selekcije prijavljenih kandidata biće organizovane u septembru, oktobru, novembru i decembru. Kandidati koji pošalju prijave biće obavešteni o datumu selekcije (kvalifikacija za učešće u programu)

Naredne školske godine sledeće zemlje očekuju naše učenike: ŠPANIJA, FRANCUSKA, BELGIJA, ŠVAJCARSKA, AUSTRIJA, ITALIJA, ČEŠKA, POLJSKA, NORVEŠKA, DANSKA, FINSKA, ESTONIJA, LITVANIJA, LETONIJA, MAĐARSKA, RUSIJA, VELIKA BRITANIJA, IRSKA, HOLANDIJA I BUGARSKA 

Program u Nemačkoj je privremenio obustavljen, umesto Nemačke moguće je otići u Švajcarsku ili Austriju ukoliko se želi ići na nemačko govorno područje. (Moguće je da do kraja konkursa, odnosno marta 2022. godine bude obnovljen i program u Nemačkoj)

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite preliminarnu prijavu sa našeg sajta ili pozovite 064/1175135